Video, video!

Slappuk systemet indbyder til at finde videokameraet frem og lave videoer, der viser hvordan systemet kan bruges. Vi arbejder på at lave instruktionsvideoer, der viser, hvordan man betjener systemet. Disse videoer kan ses som et alternativ til at læse i brugervejledningen!

 

Den første video viser hvordan du kan bruge spillet "Hurtigst Igennem" på legepladsen. Det er magneterne i puckenes bund, der gør at de kan sidde på lamper eller beslag. Spillet, der bliver spillet af børnene i demovideoen er iøvrigt det samme som bliver demonstreret ca. 3 minutter (omkring 3:20) inde i den første instruktionsvideo, som du finder længere nede.

 

 

 
 

Instruktionsvideoer

Alle videoer herunder fortæller om, hvordan man skal bruge Slappuk systemet. Indtil videre har vi kun en video, og den handler om, hvordan man tænder og slukker en Slappuk kuffert. Det er direktøren for Slappuk ApS, der tegner og fortæller!

 
 

For Sjov Videoer

Videoer herunder er skabt at kreative sjæle, som har leget med systemet og derefter har lavet sjove videoer! Videoerne skulle gerne vise Slappuk systemet fra en mere utraditionel "skæv" vinkel. Nedenstående video er lavet med stop motion - teknikken. Puckene vil gerne ud og lege, også selvom de så selv skal kravle ud af kufferten!