Æggeløb

Dette spil er under udvikling og vil udkomme inden længe, når det er færdigudviklet.

 

Spiltype: Kollektiv aktivitet/holdaktivitet (flere mod hinanden eller en mod en)

05 - Mange 04 - Mange mod Mange 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe: Skole/sport/sjov

 

Hvor stille kan du bevæge dig med en puck i hånden?

I dette spil udnytter pucken, at den kan mærke, hvor meget du ryster på hånden.

Start med at afgrænse en bane - det kan være fra den ene ende af en håndboldbane til den anden. Herefter sættes spillet i gang på appen. Her kan du finde en beskrivelse af, hvordan du tænder appen og forbinder puckene, så I kan komme i gang med at spille.

 

Det handler spillet om

I dette spil skal du flytte en puck fra et sted til et andet så hurtigt som muligt. Men bevæger du hånden for meget, sprænger pucken i luften.  Det minder om gammeldags æggeløb, hvor du skal løbe med et æg på en ske uden at tabe den.

Ryster du for meget, taber du ægget, og du skal starte forfra eller, alternativt, får du en straf i form af sekunder, som lægges til den samlede tid. Det handler altså om at finde balancen mellem at passe på pucken og skynde sig.

Ønsker du at udfordre deltagerne, kan du variere banens opsætning. Standardopsætningen er en lige bane fra den ene ende af en sportshal til den anden, men det er også tænkeligt at lave forhindringer på vejen, så det bliver endnu sværere at komme igennem banen uden at “tabe ægget”. Det kan for eksempel være i form af kegler, som deltagerne skal zigagge sig igennem, eller en balancebom, de skal forcere.

Æggeløb udfordrer deltagerne på deres motorik og kan implementeres til både skoleklasser, SFO-børn eller i sportsklubber, hvor mange deltagere kan være med ad gangen.

 

Antal deltagere: Fra to til ca. 20
Tidsforbrug: Op til fem minutter pr. spil