Hurtigst igennem 

 

Spiltype: Individuel aktivitet

 01 - Individuel

 

 

 

 

 

 


Målgruppe: Skole/sport/sjov


Hvor hurtigt kan du nå rundt til et givent antal pucke?

Spillet går ud på, at deltagerne så hurtigt som muligt skal nå rundt til alle de opstillede pucke og røre ved dem.

Først stilles et ønsket antal pucke op i en formation, som du selv bestemmer. Puckene kan stå på gulvet, stå på kegler, hænge i ribber eller på en helt anden måde - det er op til dig.  

Herefter sætter I spillet i gang på appen. Her kan du finde en beskrivelse af, hvordan du tænder appen og forbinder puckene, så I kan komme i gang med at spille.

 

Det handler spillet om: Puckene lyser nu skiftevis. Når en puck lyser op, skal du hurtigst muligt hen og klappe den på hovedet, hvorefter en anden puck straks lyser op. Når du har rørt ved den sidste puck, viser tabletten, hvor mange sekunder du har brugt.

Hurtigst igennem kan bruges i idrætsforeninger, derhjemme som en sjov aktivitet såvel som i undervisning i skolen. I engelskundervisningen kan man for eksempel lave den regel, at eleverne skal sige en farve på engelsk, før de må bevæge sig videre til næste puck, og børnene i fodboldtræningen skal måske drible rundt med en fodbold imellem puckene.

Vi er i gang med at udvikle spillet, så man to og to kan kæmpe imod hinanden om at nå hurtigst igennem.

Bemærk også, at selv om spillet er angivet til at være en individuel aktivitet, kan flere godt være med, hvis de står i kø. Afhængigt af opsætningen og sværhedsgraden tager det som regel mellem 15 sekunder og et minut at gennemføre banen. Derfor kan flere godt være med og stå i kø.

 

Tidsforbrug: Ca. 30 sekunder (ved den normale opsætning med otte pucke)

 

Demonstration af Hurtigst igennem