Vakse Viggo i skolen_1.1 [41562]

 

 Slappuk i skolen

Slappuk indeholder muligheder for at blive brugt i skolen som et aktivt supplement til den daglige skoleundervisning.

Slappuk kan i særdeleshed være med til at understøtte kravet om mere bevægelse i skolebørnenes hverdag, hvilket kom som en del af den nye skolereform.

Da fokus netop ligger på bevægelse, leg og læring, er det derfor givende at bruge Slappuk i undervisningen, da vores primære formål med systemet er at skabe leg og læring gennem bevægelse.

 
 

Skolerelaterede aktiviteter

Slappuk har forskellige anvendelsesmuligheder til brug i skolen og kan understøtte alt fra musik- til matematikundervisningen.

Slappuk gør det nemmere at få mere bevægelse inkorporeret i de boglige fag, som traditionelt set har været meget stillesiddende.

Inden for skoleundervisningen kan systemet bruges til:

  • Matematikundervisning og taltræning
  • Musikundervisning

Det er oplagt også at implementere systemet til bogstavtræning og andre fagspecfikke emner, som vi på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at udvikle.

Slappuk henvender sig til to grene inden for skoleverdenen: Den del, der hører til i klasseværelset, og den, der finder sted i frikvarteret og i idrætstimerne, og som også er en del af sportens verden, hvor eksempelvis hurtigheds- og konditionstræning er i fokus.

 

Klik her og se beskrivelser af de allerede eksisterende spil i appen.

 
 

Kom i kontakt med os

Klik her, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad du kan med Slappuk