Support

Vi har forsøgt at lave et robust produkt, der kan holde til hverdagen med børn som brugere. Alligevel kan der være en øvre grænse for, hvad systemet kan holde til. Derfor tilbyder vi forskellige muligheder for at reparere og eventuelt erstatte dele af systemet, hvis noget går galt.

Fordele og udvikling

Slappuk er et nyt produkt, og derfor vil I blive nogle af de første brugere af systemet. Det giver fordele, vi håber, I vil nyde godt af.

Vi arbejder på højtryk for, at systemet kan blive endnu bedre, og at det skal indeholde endnu flere spil. Derfor, får du problemer med systemet, vil vi meget gerne høre om det. Ring eller skriv til os, og vi finder ud af, hvad det drejer sig om.

Når der kommer opdateringer til softwaren i tabletten og puckene, vil de blive lagt i Google Play til direkte download på tabletten.

Vi håber, at I være en del af feedback-teamet, som giver jer mulighed for at fortælle os, hvad Slappuk gør godt, og hvordan vi kan skabe et endnu bedre produkt, og har I forslag til nye spil i appen, er I mere end velkomne til at fortælle os om dem.

Vi er nemlig altid interesserede i at vide, hvordan Slappuk kan blive endnu bedre!

Garantibestemmelser

Generelt gælder for produkter fra Slappuk ApS, at de garanteres at være fri for fejl og mangler i materialer og udførelse i et år fra købsdatoen.

Garantien dækker ikke fejl, der skyldes misbrug, fejlagtig brug, uheld eller uautoriserede ændringer eller reparationer.
Desuden gælder, at reklamationsretten følger dansk ret i Danmark.

 

Brug for rådgivning? Giv os et kald!