Egenskaber og fordele ved Slappuk

Let tilgængelighed

Slappuk kræver ikke mange forudsætninger for at komme i gang med at bruge systemet. Tænd for tabletten og puckene, sæt puckene op som ønsket, og legen eller træningen er i gang.

Standardspil

Med Slappuk følger en række spil, som er lige til at gå til. Her kan du finde spilbeskrivelser, som forklarer, hvad spillene går ud på.

Fleksibel opsætning

Systemet kan bruges stort set over alt, da der er monteret magneter på bagsiden af puckene. Find en jernholdig overflade, og puckene kan sættes op der.

Robust system

Slappuk er et mobilt og robust system, som er udviklet og testet til at kunne holde til hverdagens brug i dagsinstitutioner, skoler og idrætsklubber. Den solide plastik skal sikre, at puckene ikke går i stykker, når de bliver brugt af børn.

Praktisk indpakning

Slappuk kommer i en robust og praktisk kuffert, som beskytter systemet, når det ikke bliver brugt. Desuden gør kufferten det let at pakke systemet sammen og fragte det med videre.

Smart opladning

Kufferten udgør også ladestationen, så puckene altid kan være opladede og klar til brug. Du skal bare lægge puckene på plads i kufferten og sætte stikket i almindelig stikkontakt, og så lader Slappuk op.
En komplet opladning tager ca. tre timer, som giver typisk otte timers legetid. Husk, at kufferten skal være åben, mens du lader. Ellers kan varmen ikke komme væk.

 

Pige_puck_1.1